Föräldrakooperativet Knallhatten: Den lilla skogsnära förskolan

KONTAKT

Nyfiken?
Är ni intresserad av att lära er mer om vad det innebär att vara medlem i Knallhatten eller höra hur det ser ut till hösten? Använd formuläret nedan för att anmäla ert intressen. Ni kommer få en inbjudan till en av våra planerade rekryterings/informationskvällar för att få mer information om Knallhatten.

Att delta på en rekryterings/informationskväll är obligatorisk för att kunna erbjudas en plats på förskolan. Barn erbjuds därefter plats utifrån en kölista. För att ta hänsyn till barn som är födda sent på året så baseras ens plats i kön på antal dagar efter födelse som intresseanmälan för barnet är inlämnat. I övrigt går vi via kommunens riktlinjer för urval av barngrupper bland annat jämn fördelning mellan årskullar.

Planerade informationskvällen sker vanligtvis i mars inför nästa läsåret. Inbjudande skickas ut under februari.

Behöver du att komma i kontakt med oss?
Du kan kontakta oss via
e-post: intresserad@knallhatten.se

Din kontakt information

 

Barnens Information

 

Meddelande

 

Verifikation

För att stå i vår intresseanmälan-lista behöver ni samtycka till att vi behandlar personuppgifter på vårdnadshavare samt information om barnet/barnen som står i listan. De personuppgifter vi behandlar är namn på vårdnadshavare och barn, mejladress, födelsedatum på barn samt ev. telefonnummer. Om ni önskar stå i kö till vår förskola samtycker ni till att vi behandlar era personuppgifter. Önskar ni att vi tar bort era personuppgifter eller vill veta vilka personuppgifter vi har registrerade så kontakta oss. Kontaktuppgifter finns ovan.

children_long_web

Föräldrakooperativet Knallhatten | Eriksbergsvägen 75, 831 43 Östersund